Online waardeschatting is onmisbaar voor je makelaarswebsite

11 juni 2021

Online waardeschatting is onmisbaar voor je makelaarswebsite

De markt staat volledig op zijn kop. Er is veel meer vraag dan aanbod aan huizen en het wordt als makelaar steeds moeilijker om verkoop/verhuur huizen binnen te halen. Avix heeft de perfecte lead tool ontworpen dat ervoor zorgt dat jij verkoophuizen binnen haalt.

Je ziet het op elke makelaarswebsite: online waardeschatting. Bezoekers van de website kunnen hun gegevens invullen en de waarde van hun huis opvragen. Website bezoekers die dit doen zijn wellicht van plan binnenkort hun huis te verkopen of ze zijn simpelweg nieuwsgierig naar de waarde ervan.

Makelaars kunnen de online waarde schatting gebruiken als lead tool, door de gegevens van bezoekers te verzamelen. Vervolgens kunnen de bezoekers opnieuw benaderd worden door te bellen of mailen aan de hand van de gegevens. De waardebepaling kan er ook toe leiden dat de klant zelf een verzoek tot een officiële taxatie indient.

Kortom, deze tool is enorm voordelig voor de online leadgeneratie van makelaars. Bij Communicatie voor Makelaars maken we gebruik van een koppeling met de Avix Lead Tool. Een koppeling met Avix maakt het makelaars gemakkelijk het klantenbestand te vergroten en nieuwe verkopen te generen middels een gratis woningwaarderapport aan te bieden. Het datatechnologiebedrijf heeft deze tool ontwikkeld om de identiteit van anonieme website bezoekers te onthullen en biedt makelaars zo de mogelijkheid om er een lead van te maken. De software van Avix is eenvoudig te implementeren en helpt elke makelaar om snel in contact te komen met (potentiële klanten).

Meer weten? Neem contact met ons op!