Complete website naar jouw wensen en behoeften

Complete website

Wij weten wat jouw makelaarswebsite moet kunnen. Je hebt een mooie website nodig, die je zelf kunt beheren. Daarnaast is het van groot belang dat jouw website resultaat oplevert. Wij zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is en dat potentiële klanten hun gegevens achter laten. Weten hoe?

Waarom zijn onze makelaarswebsite goed?

  • Snel
  • Geen dubbelwerk door handige koppelingen
  • Geschikt voor smartphone, tablet, desktop,
  • Veel mogelijkheden
  • Optioneel automatische waarde schatting

Belangrijke functionaliteiten

We kunnen in de website een koppeling realiseren met jouw CRM systeem, bijvoorbeeld Realworks. Dit is een CRM systeem speciaal ontwikkeld voor makelaars en vastgoedbeheerders. Hiermee wordt jouw meest recente woningaanbod zowel op je eigen website als op Funda geplaatst. Realworks faciliteert papierloos en mobiel werken. Het systeem biedt oplossingen voor makelaars om altijd en overal effectief te kunnen werken. Alle relaties, kenmerken en projecten zijn volledig beschikbaar en bewerkbaar vanuit één dashboard.

Een goede website spoort bezoekers aan tot actie. We kunnen een functie toevoegen die de mogelijkheid biedt voor bezoekers van de website om direct te reageren op aangeboden huizen middels verschillende formulieren. We snappen dat je klant snel een online waardebepaling wil hebben, daarom bieden we een koppeling met Avix aan. Met deze lead tool kunnen contactgegevens van potentiële klanten eenvoudig worden verzameld door woningzoekenden een gratis woningwaarderapport aan te bieden. Daarnaast is de website voorzien van een chatfunctie dat de mogelijkheid biedt direct te antwoorden op vragen van potentiële klanten.